Trash The Dress avagy így nyírd ki a mennyaszonyi ruhád!

Csak belejöttem ebbe az esküvő témába, de most egészen más szemszögből szeretném megközelíteni a témát.
A tegnapi bejegyzésem után, felhívták a figyelmemet egy új, Amerikából átvett őrületre, a Trash The Dress - re, amely nem más, mint egy rendhagyó fotózás, lehetőleg a nagy nap után!

John Michael Cooper
A TTD, egy új stílus, aminek a segítségével az (ex) menyasszonyok és vőlegények kicsit kiereszthetik a felgyülemlett feszültséget. Persze csak azoknak ajánlják, akiknek saját ruhájuk van és azt nem szeretnék a szekrényben őrizgetni. Az egészen biztos, hogy kellőképpen feldobja az esküvői albumot, főleg, ha talál az ember egy erre fogékony fotóst, akinek vannak kreatív ötletei a rongálással kapcsolatban.

A TTD egyik kedvelt témája a víz
Természeti: jöhet fű, fa, virág, erdő, mező, tengerpart, ahogy a fenti képen is látszik. A lényeg, hogy merjünk leülni, lefeküdni a ruhákban, nem törődve vele, hogy koszos lesz. Minél közelebb a természet, annál szebb lesz a fotó.

Koszolós: A második legtöbb találat erre jött ki. Festék vödör számra, graffitis téma, vagy sárban fetrengés, csak legyen igazán koszos a ruha!


Country: Széna, szalma, állatok, traktorok, mint a country stílusú esküvőknél, ez is leginkább Észak-Amerikában elterjedt.

Létezik még morbid (halottnak tűnő vagy egymást gyilkoló jegyespár), szakmai ( ha nem épp a tisztaságáról hírhedt a foglalkozásod) és a tüzes, amit csak photoshoppal ajánlatos elkészíteni.
Részletes leírást a további stílusokról, a TTD eredetéről, a Trash The Dress magyar nyelvű oldalán találtok, ahova lehet bátran regisztrálni és feltölteni a saját fotókat is!







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése