ChocoMe- Tervezd meg a saját csokoládéd!

Csokoládét ajándékozni bombabiztos ötlet, főleg ha tudjuk, kinek mit szabad enni. Nem mindenki szereti például a nagy sikernek örvendő lila tehenet, van aki tej vagy laktózérzékeny (jelen!), allergiás a dió vagy mogyorófélékre vagy egyszerűen az ízét nem szereti bizonyos édességeknek.
Nos, ha tudjuk, hogy kiszemeltünk mit szeret és megajándékoznánk valami különlegességgel, akkor irány a ChocoMe, ahol kiválaszthatjuk milyen összetevőkből és milyen díszítéssel készüljön el a megálmodott finomság.

 
Első lépésként kiválasztjuk milyen fajta csokoládé lesz az alap, étcsokoládé, tejcsokoládé vagy fehércsokoládé. Már itt gondba ütközhetünk, mert olyan gusztusosan írták le a jellemzőiket, hogy az embernek kedve támad mindhármat kiválasztani.
Következő lépésként különböző gyümölcsökkel ( pl.: alma, eper, banán, vörösáfonya, stb.), fűszerekkel ( pl.:  bazsalikom, gyömbér, chili, snidlinghagyma, stb. ), magvakkal ( pl.: mandula, kókusz, lenmag, szezámmag, stb. ), különleges feltétekkel ( pl.: gumimaci, robbanócukorka, valódi 23 karátos aranypelyhek) és dekorációkkal ( pl.: dekorcukor, dekorgyöngy) gazdagíthatjuk.
 

Ha befejeztük a dekorálást és kosárba tettük a csokoládét, még egy fantázianevet is kitalálhatunk hozzá, ezzel még személyre szabottabb lesz a meglepetésünk.


Tehát hajrá-hajrá! Készíts valami igazán különleges meglepetést! Garantáltan finom és szép! 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése