Blogszülinap - PocakTanya 2 éves!


 
PocakTanya 2 éves és számomra elképesztő számokat produkál ( természetesen nem olyanokat, mint egy több százezres rajongótáborral rendelkező blog) de minden alkalommal meglep, milyen önálló kis életet él.
És a következő ( ismétlem számomra óriási ) számokat elnézve úgy döntöttem, hogy megtartom. Pedig az utóbbi időben sokszor gondolkoztam rajta, hogy törlöm, mert nincs értelme. Nem tudom olyan tempóban csinálni, mint szeretném, annak ellenére sem, hogy ezt az egészet magamnak indítottam, nem azért, hogy rajongókat toborozzak vagy megéljek belőle, csak azért, hogy összegyűjtsem az ötleteket, amiket szeretnék megcsinálni. A munka, a lakás, a család, barátok, magánélet és néha kis pihenés mellett sokszor képtelen vagyok még odaülni a géphez és keresgélni. Nincs türelmem megállás nélkül posztolgatni a fb-ra, de nem is fogok felvenni senkit, hogy csinálja mellettem, helyettem. Sokan képesek rá, még gyerek és lakásfelújítás, munka mellett is, de én nem akarom ezt az egészet kötelező napi programnak tekinteni, mert akkor nagyon hamar megutálnám és én szeretni akarom, mert az én 2 éves kis gyermekem :) Egyedül csináltam rajta/ benne mindent, nem segítettek programozók, fotósok, szponzorok, fizetett posztolgatók.(....és akkor itt értem bele az ördögi körbe, mert ezért nincs több olvasó sem :)))
Nagyon sok hasonló blog van, olyanok is, akik kizárólag saját tartalmat tesznek fel és olyanok is, mint én, keresgélnek külföldi oldalakon, hogy megmutassák itthon, hogy ilyen is van....blogversenyeken látom, hogy a két tábor, hogy összeakasztja a bajszát állandóan és megmondom őszintén, nekem ehhez sincs kedvem.
Posztolok, ahogy tudok, ismétlem, önmagamnak, de nagyon örülök, ha valaki velem tart ebben.
Kb ennyien:

193 bejegyzés
59.320 oldalmegtekintés
460 lájkoló a fb-on
742 elérés a legforgalmasabb fb posztnál
A legnépszerűbb bejegyzések:
- Csodálatos levendula 4176 megtekintés
- Hópehely papírból 3022 megtekintés
- Kavicsfestés 2504 megtekintés
- Ékszertartó 1992 megtekintés
- A komód esete a madarakkal 1540 megtekintés...
...és folytathatnám :)

Szerettem megcsinálni ezeket a bejegyzéseket, szeretem őket most is és engem ezek a számok nagyon feldobnak :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése