Mécsestartók ősszel fűszerezve


Kint már igencsak hűvös van, korán sötétedik, fázósak leszünk megint. A legjobb megoldás, ha gyertyákkal vesszük körbe magunkat, már a csupasz teamécsesek fényétől is jobb lesz a kedvünk.
Azonban, ha szánunk egy kis időt a csinosításra, igazi csodákat is alkothatunk. Nem kell sokat költeni a dekorációra, mindent megoldhatunk a konyhából.


Alma után télen tálalhatjuk naranccsal is a gyertyát

Szárított kukoricaszemek

Ez nagy kedvenc lett, hát nem mutat jól?

Az almákba faragjunk teamécsesnyi helyet. Ahhoz, hogy a viasz ilyen szépen ráfolyjon, a gyertyákat vegyük ki a kis fém házukból és úgy tegyük a gyümölcsökbe

Mindenféle bogyós, csonthéjas terméssel, magvakkal is készíthetünk alapot egy mécsestartónak
A képek forrását eléred a feliratokra kattintva!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése