Kavicsfestés

Találtam egy képet egy pici kavicsról, amire pici bagoly volt festve. Imádom a baglyos dolgokat, így azonnal beleszerettem ebbe is. Eszembe jutott, hogy kis koromban sokszor rajzolgattam ceruzával kövekre és milyen féltve őrizgettem őket. Így hát rákerestem a kavics/ kőfestésre....sosem gondoltam volna, hogy ennyi képet találok és főleg azt nem, hogy valaki ezzel foglalkozik.

Ez volt az első, amit találtam, hát nem édesek?!
 Ha megtetszenek a kövek, de mi magunk szeretnénk elkészíteni, nem kell más, mint szép formájú és megfelelő nagyságú kövek és festék. Ha a lakásba szeretnénk díszítésként használni őket, szerintem bármilyen hobby vagy akril festék megteszi, de ha sokáig szeretnénk gyönyörködni bennük, mindenképp lakkozzuk le őket!
Aztán az is eszembe jutott, hogy attól, hogy valaki nem tud szépen rajzolni, még élvezheti a kavicsfestés örömeit, csak kicsit másképp. Szerintem szalvéta technikával is díszíthetünk köveket ( a decoupage ragasztóm a leírás szerint kőre is használható), így tényleg bármilyen gyönyörű díszt elkészíthetünk, de ezt is mindenképp lakkozzuk a végén!
És most jöjjön pár csodakavics:

Első ránézésre igazán élethű ez a puma

Virágkosár helyett, ez sosem hervad el

Baglyok

Sas

Hal - felhasználható az "ekkora halat fogtam" fotókhoz :)

Pillangó

Macska

Kacsák a kis kerti tó mellé

Erdei állatok

Játszó cica

Békák és szalamandrák
A másik nagy szerelmem, a szitakötő!

Levendulásat sajnos nem találtam, de azt még egyszerűbb elkészíteni!

Írd be a google képkeresőjébe, hogy: painted rocks és még több képet találsz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése